Ögretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Telefon : 0(224)7571080 Muharrem Yavuz KAYAÖğretmenevi Müdürü
Belgegeçer : .12. 971088.12.
WEB https://iznikogretmenevi.meb.k12.tr
Adres : Beyler Mah.Konak Meydanı A Blok No 12 İznik / BURSA
VİZYON : Kaliteli, yenilikçi ve kendini sürekli geliştiren hizmetlerimiz ile öğretmenevlerinin örnek model aldığı, öncü bir kurum haline gelebilmektir
MİSYON : Misyonumuz: Öğretmenevimiz,öncelikle öğretmenlerimiz olmak üzere tüm misafirlerimizin, öğretmenevimize güven duyduğu, kuruma karşı önyargıların olmadığı, aldıkları kaliteli ve yenilikçi hizmetler ile misafirlerimizin koşulsuz memnuniyetinin sağlandığı örnek alınan bir kurum haline getirmektir Çağımızın getirdiği yeniliklere süratle uyum sağlayarak, yerinde yatırımlarla misafirlerimizin tüm ihtiyaç ve beklentilerine uygun fiyat seçenekleriyle cevap vermektir.
BAŞARILAR :

Otel Odası :1
Öğretim Şekli :
Saatler :
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : doğalgaz
Servis : YOK
Ulaşım : BURSA TERMİNALİNDEN İZNİK MİNÜBÜSLERİ 20 ŞER DAKİKADA BİR ARAYLA KALKMAKTADIR.YOLAVADAN İZNİK 1 ER SAAT ARAYLA MİNÜBÜSLER KALKMAKTADIR.İSTANBUL ESENLER OTAGARINDAN İSE HER GÜN 15:00 DA İZNİK E OTOBÜS BULUNMAKTADIR.ADAPAZARI TARAFINDAN BİR BUÇUK SAAT ARAYLA İZNİK E OTOBÜS BULUNMAKTADIR.YİNE KARAMÜRSEL İZNİK MİNÜBÜSLERİ DE BULUNMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : İZNİK
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : BURSA 85 KM,YOLAVA 60KM ADAPAZARI 90KM,İSTANBUL 140 KM UZAKTADIR
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :